Kantiner & lock
Kantiner är kanske det viktigaste tillbehöret i ett restaurangkök eftersom de underlättar hantering och förvaring av stora mängder mat. De gör det enkelt att portionera, värma och kyla mat samt att hålla ingredienser organiserade, vilket skapar ett smidigt arbetsflöde i den hektiska restaurangmiljön.
Multeral
Bottenrister GN 1/1 | Rostfri
Bottenrister tillverkad i rostfritt stål, anpassad för användning i restaurang- och storkök. Passar kantiner i storlek 1/1.
Med sin perforerade design höjer den upp livsmedel från botten av kantinen, vilket gör att maten minskar direkt kontakt med eventuell vätska som samlas. Perfekt för rätter som sallader, ångkokta grönsaker eller andra matvaror som inte bör ligga i vätska.
En bottenrister ger också ett extra lager skydd för känsliga livsmedel, som fisk eller bakverk, så att de inte skadas av att ligga direkt mot kantinens botten.
Multeral
Bottenrister GN 1/2 | Rostfri
Bottenrister tillverkad i rostfritt stål, anpassad för användning i restaurang- och storkök. Passar kantiner i storlek 1/2.
Med sin perforerade design höjer den upp livsmedel från botten av kantinen, vilket gör att maten minskar direkt kontakt med eventuell vätska som samlas. Perfekt för rätter som sallader, ångkokta grönsaker eller andra matvaror som inte bör ligga i vätska.
En bottenrister ger också ett extra lager skydd för känsliga livsmedel, som fisk eller bakverk, så att de inte skadas av att ligga direkt mot kantinens botten.
Multeral
Kantin 1/1-200 | Rostfri
Kantin GN 1/1-200 i rostfritt. Framtagen för att tåla daglig professionell användning. Slät design utan handtag, enkel att rengöra.
Multeral
Kantin 1/1-65 | Rostfri
Kantin GN 1/1-65 i rostfritt. Framtagen för att tåla daglig professionell användning. Slät design utan handtag, enkel att rengöra. Volym 9 liter.