Antunes

Antunes är familjeföretaget från Illinois, USA som har gjort sig kända för sina hamburgerbrödrostar. Tack vare sitt lilla fotavtryck är brödrostarna populära på burgarrestauranger världen över!

Antunes tillverkar kommersiell köksutrustning i toppklass. Mest kända är de sannolikt för vertikalbrödrosten men Antunes tillverkar även steamers och annan utrustning för det professionella köket. 

Antunes

Bun Chute till VCT-2000

Bun Chute monteras vid brödrostens utlopp och samlar upp rostade bröd

Antunes

Damper Kit, Energisparkit, New

Inmatning till vertikalbrödrost.

Antunes

Rapid Steamer RS-1000

Rapid Steamer värmer upp livsmedel med hjälp av
riktad ånga som når maten uppifrån. Det är perfekt för att återuppvärma mat då ångan gör att livsmedlet bevarar sin ursprungliga konsistens, färg, smak och näringsvärden. Resultatet är rykande färskt!

Antunes

Teflonark till VCT-25/ VCT-2000

3-pack teflonark till Antunes VCT-25 och VCT-2000 vertikalbrödrostar.

Antunes

Teflonark till VCT-25/ VCT-2000

10-pack teflonark till Antunes VCT-25 och VCT-2000 vertikalbrödrostar.

Antunes

VCT-2 med belt wraps

VCT-2 är en väldigt kompakt vertikalbrödrost. Trots sitt lilla fotavtryck rostar den snabbt många hamburgerbröd med en rostningstid på 15 sekunder. Levereras med belt wraps.

Varianter

Antunes

VCT-2 utan belt wraps

VCT-2 är en väldigt kompakt vertikalbrödrost. Trots sitt lilla fotavtryck rostar den snabbt många hamburgerbröd med en rostningstid på 15 sekunder. Levereras utan belt wraps.

Varianter

Antunes

VCT-2000

Antunes vertikala kontaktbrödrost ger brödet en jämn och gyllenbrun yta. VCT-2000 har en digital styrenhet, det gör att rostningen kan justeras väldigt exakt efter olika typer av bröd. En inbyggd värmare förser ovansidan av bröden med värme vilket gör att bröden blir genomvarma. Den vertikala brödrosten är populär då den ger hög kapacitet på liten yta. Rosttid 23 sekunder. Bilden visar VCT-2000 tillsammans med Bun Feeder och Butter Wheel

Antunes

VCT-25

Antunes vertikala kontaktbrödrost ger brödet en jämn och gyllenbrun yta. VCT-25 har en justerbar termostat och kan således ställas in efter olika typer av bröd. På så vis kan alla bröd bli perfekt rostade. Den förinställda rosttiden är 25 sekunder. Den vertikala brödrosten är populär då den ger hög kapacitet på liten yta. Går att utrusta med bunfeeder och butterwheel.

Antunes

Wavy Silicone Belt 2-Pack

Bälteslindning i silikon. 2-pack