Antunes

Antunes är familjeföretaget från Illinois, USA som har gjort sig kända för sina hamburgerbrödrostar. Tack vare sitt lilla fotavtryck är brödrostarna populära på burgarrestauranger världen över!

Antunes tillverkar kommersiell köksutrustning i toppklass. Mest kända är de sannolikt för vertikalbrödrosten men Antunes tillverkar även steamers och annan utrustning för det professionella köket. 

Antunes

DFWF-250

Demoex! DFW är en serie steamers som värmer upp livsmedel med hjälp av ånga som når maten underifrån. Passar till snabb och hygienisk tillagning av pasta, dumplings, grönsaker, skaldjur, fisk, ägg benedict m.m. Det är perfekt för att tillaga mat då ångan gör att livsmedlet bevarar sin ursprungliga konsistens, färg, smak och näringsvärden. Resultatet är rykande färskt!

Antunes

HDC-20

Lagerrensning! Rullgrill HDC-20 från Antunes. Plats för 20 korvar

Antunes

RS-1000

Demoex! Rapid Steamer värmer upp livsmedel med hjälp av
riktad ånga som når maten uppifrån. Det är perfekt för att återuppvärma mat då ångan gör att livsmedlet bevarar sin ursprungliga konsistens, färg, smak och näringsvärden. Resultatet är rykande färskt!

Antunes

VCT-2 med belt wraps

VCT-2 är en väldigt kompakt vertikalbrödrost. Trots sitt lilla fotavtryck rostar den snabbt många hamburgerbröd med en rostningstid på 15 sekunder. Levereras med belt wraps.

Varianter

Antunes

VCT-2 utan belt wraps

VCT-2 är en väldigt kompakt vertikalbrödrost. Trots sitt lilla fotavtryck rostar den snabbt många hamburgerbröd med en rostningstid på 15 sekunder. Levereras utan belt wraps.

Varianter

Antunes

VCT-2000

Antunes vertikala kontaktbrödrost ger brödet en jämn och gyllenbrun yta. VCT-2000 har en digital styrenhet, det gör att rostningen kan justeras väldigt exakt efter olika typer av bröd. En inbyggd värmare förser ovansidan av bröden med värme vilket gör att bröden blir genomvarma. Den vertikala brödrosten är populär då den ger hög kapacitet på liten yta. Rosttid 23 sekunder. Brödrosten på bilden är extrautrustad med Bun Feeder och Butter Wheel. Med Butter Wheel kan du snabbt och enkelt förse rostytan med smör vilket ger en extra fin och krispig rostyta. Bun Feeder är ett populärt tillbehör då det gör att du slipper mata in bröden ett i tagen. Istället kan du ladda 3-4 bröd på en gång och så matas de in automatiskt vilket spar tid vid hög balastning.

Antunes

VCT-25

Antunes vertikala kontaktbrödrost ger brödet en jämn och gyllenbrun yta. VCT-25 har en justerbar termostat och kan således ställas in efter olika typer av bröd. På så vis kan alla bröd bli perfekt rostade. Den förinställda rosttiden är 25 sekunder. Den vertikala brödrosten är populär då den ger hög kapacitet på liten yta. Brödrosten går att extrautrusta med Bun Feeder och Butter Wheel. Med Butter Wheel kan du snabbt och enkelt förse rostytan med smör vilket ger en extra fin och krispig rostyta. Bun Feeder är ett populärt tillbehör då det gör att du slipper mata in bröden ett i tagen. Istället kan du ladda 3-4 bröd på en gång och så matas de in automatiskt vilket spar tid vid hög balastning.