Grill
En restauranggrill möjliggör för restauranger att grilla inomhus. Till skillnad från stekbord är grillarna i regel försedda med ett grillgaller vilket ger de karaktäristiska grillränderna. Det finns många typer av restauranggrillar, till exempel bandgrill med värme både från ovan och undersidan. Många restauranggrillar har jämn hetta och god temperaturkontroll.
Visvardis
Elektrisk grill GE 270CAT
Visvardis GE270CAT elgrill för restauranger och professionella kök som kräver hög prestanda och precision vid tillagning av kött, fisk och grönsaker.
Grillen är utrustad med två separata tillagningszoner, vilket ger dig flexibiliteten att tillaga olika livsmedel samtidigt utan att smaker blandas. Varje zon styrs av en egen energiregulator, vilket innebär att du kan justera temperaturen exakt efter behov för att uppnå optimala resultat oavsett vad du grillar. Energiregulatorn bidrar också till en mer energieffektiv drift.
Den elektriska grillen levereras komplett med en vattenanslutning, en extra energiregulator och två elkablar för enkel installation. Effekt 16 kW och anslutning via 3x400VAC.
Visvardis
Elektrisk grill GE 370CAT
Visvardis GE370CAT elgrill för restauranger och professionella kök som kräver hög prestanda och precision vid tillagning av kött, fisk och grönsaker.
Grillen är utrustad med tre separata tillagningszoner, vilket ger dig flexibiliteten att tillaga olika livsmedel samtidigt utan att smaker blandas. Varje zon styrs av en egen energiregulator, vilket innebär att du kan justera temperaturen exakt efter behov för att uppnå optimala resultat oavsett vad du grillar. Energiregulatorn bidrar också till en mer energieffektiv drift.
Den elektriska grillen levereras komplett med en vattenanslutning, en extra energiregulator och två elkablar för enkel installation. Effekt 12+12 kW och anslutning via 3x400VAC.
Nieco
Restauranggrill MV62C
Nieco MV62C är den elektriska grillen för mindre restaurangkök som vill leverera överlägsen kvalitet på sina grillade rätter. Med automatisk matare och möjligheten att ladda kokkärl direkt, optimerar denna broiler både tid och utrymme i ditt kök. Den avancerade BroilVection®-tekniken kombinerar strålande, reflekterande och konvektiv värme för att säkerställa konsekventa och läckra resultat varje gång.
Nieco MV62C är speciellt utformad för att passa i mindre köksutrymmen, vilket gör den idealisk för verksamheter med begränsad plats. Trots sin kompakta storlek levererar den en kraftfull prestation, med möjlighet att laga en mängd olika menyalternativ samtidigt.
Med den användarvänliga, programmerbara pekskärmskontrollen blir det enkelt att anpassa tillagningen efter dina specifika behov.
Nieco
Restauranggrill MV74
Nieco MV74 är den ultimata elektriska grillen för restauranger med höga kapacitetskrav. Denna avancerade automatiska elgrill med dubbla bälten är särskilt anpassad för platser där hög kapacitet är avgörande. Oavsett om du behöver grilla hamburgare, kyckling eller andra menyalternativ, ger MV74 dina kunder perfekta resultat varje gång. Den automatiska mataren och möjligheten att ladda kokkärl direkt förbättrar och underlättar arbetsflödet i köket.
Tack vare de grillens dubbla bälten och dess förmåga att tillaga två olika produktrecept samtidigt kan du effektivisera köksproduktionen och förbättra servicehastigheten. Den patenterade BroilVection®-teknologin kombinerar strålande, reflekterande och konvektiv värme, vilket både säkerställer jämna och överlägsna resultat och bidrar till att minska driftskostnaderna.
Nieco MV74 kommer utrustad med pekskärmskontroller, vilket gör den enkel att programmera och använda. Detta ger större flexibilitet i köket och gör utbildning av personal snabbare och enklare.
Bandgrill
Bandgrillen är framtagen för att grilla stora mängder mat väldigt fort. Bandgrillen är vanlig på hamburgerrestauranger som har hög efterfrågan och vill kunna tillaga riktigt många kött per timme.
Lavastensgrill
En lavastensgrill är en grill för inomhusbruk. Lavastensgrillen är den vanligaste typen av restauranggrill och finns i många utföranden. Både el- och gasversioner är vanligt förekommande. En annan benämning på lavastensgrill är charbroiler.
Sammanfattningsvis ger både bandgrillen och lavastensgrillen de eftertraktade grillränderna, men med lite olika tillvägagångsätt.