Nieco

Grunden till National Industrial Equipment Co, eller Nieco som det heter idag, lades i San Fransisco i början på förra seklet.  På 1960-talet tog Nieco fram sin första automatiska grill, och under 1970-talet expanderade företaget när snabbmatskedjorna visade intresse för Niecos grillar. Sedan dess har Nieco sålt över 60.000 grillar världen över.

Niecogrillen är helautomatisk och förser alla tänkbara råvaror med de karaktäristiska grillränderna och aromen. Det går alldeles utmärkt att grilla kyckling, skaldjur och fisk på Niecos grillar även om de är framtagna med hamburgerkött i åtanke. Om många hamburgerkött ska grillas staplas kötten ovanpå varandra. Grillen matar automatiskt in kötten ett i taget och grillar dem. När de är grillade transporteras de ut på ett band, redo att serveras. Niecogrillarna har oerhört hög kapacitet och kan grilla upp till 500 kött per timme. I början av 2000-talet togs BroilVection™-tekniken fram viket är en kombination av grillning och konvektion. Konvektionstekniken tillåter grillen att återanvända överbliven värme. Det förstärker grillens prestanda och sänker energiförbrukningen rejält. 

Nieco

JF62E

Visningsexemplar! En oanvänd grill från Nieco, Inkl stativ.

Nieco

JF74E

JF74 är den största grillen med Niecos BroilVection™-tekonogi. Grillen är utformad för att tillaga flera produkter samtidigt och passar verksamheter som tillagar mycket stora mängder. JF74 är energieffektiv och lätt att använda och underhålla. BroilVection™-tekonogin ger konsekventa resultat och låga driftskostnader.