Crem

Crem International är en utvecklare och tillverkare av kaffeutrustning. I grunden finns varumärkena Expobar, Coffee Queen och Spengler vilket ger Crem branschens kanske mest omfattande utbud. Med en djup förståelse för mekanismerna bakom en god kopp kaffe strävar Crem efter att alltid skapa en perfekt kaffeupplevelse.

Crems produkter finns på hotell, restauranger och kaféer i över 90 länder världen över. Ingen annan tillverkare har ett så brett utbud av professionell kaffeutrustning! Bland alla produkter finns handbyggda espressomaskiner i Zircon-serien och de fantastiskt snygga EX3-maskinerna som kommer i en uppsjö av färger. Prisbelönta EX3-serien har faktiskt kammat hem designpriser i både prestigefulla IF Design och Red Dot awards 2020.

Crem

CQ Mega Gold A

Crem Mega Gold A är en klassiker bland filterbryggarna. Genomtänkt och driftsäker konstruktion med litet fotavtryck. Kaffet bryggs direkt i en 2,5-liters termos/ serveringsstation.

Crem

Kaffebryggare MG M 2.5L

Crem MG M är en klassiker bland filterbryggarna. Genomtänkt och driftsäker konstruktion med litet fotavtryck. Kaffet bryggs direkt i en 2,5-liters termos/ serveringsstation. Bryggaren levereras komplett inklusive serveringsstation.

Crem

Kaffefilter 110mm

Kaffefilter 110mm. Förpackning om 1000st. Till Crem/ Coffee Queen ThermoKinetic-serien.

Crem

Potatismosmaskin

Effektiv mosmaskin som är lätt att använda. Populär på drivmedelstationer och i gatukök tack vare god kapacitet och litet fotavtryck. Gör potatismos med ett knapptryck!

Crem

Serveringsstation CQ 2.5L

Portabel serveringsstation/ termos.