Wexiödisk

Wexiödisk är en svensk tillverkare av diskmaskiner för storkök. Stort fokus på ergonomi och energieffektivitet har gjort Wexiödisks diskmaskiner populära både i och utanför Sverige.

Wexiödisk

Bestickkorg grå

Bestickkorg Grå 8-Facks 430x210mm

Wexiödisk

Diskkorg blå

Diskkorg blå för glas.

Wexiödisk

Diskkorg blå

Diskkorg blå utan gavel.

Wexiödisk

Diskkorg brun

Diskkorg brun för bestick.

Wexiödisk

Diskkorg grön

Diskkorg grön för djup tallrik.

Wexiödisk

Diskkorg gul

Gul diskkorg för flat tallrik.

Wexiödisk

Diskkorg gul

Diskkorg gul utan gavel. För brickor större än 460 mm.

Wexiödisk

Diskkorgshållare

Diskkorgshållare med väggmontage, för upphängning av diskkorgar på vägg. 1st.

Wexiödisk

WD-4S Basic

WD-4S är ett smart val om du letar efter en pålitlig och effektiv diskmaskin. Den svenska designen, karaktäriserad av kvalitet, funktionalitet och rena linjer är tydlig i varje detalj och gör att WD-4S tar en självklar plats och tål att visas upp, t.ex i baren.

Wexiödisk

WD-6

WD-6 är vår driftsäkra huvdiskmaskin lämplig för det lilla och medelstora diskrummet. Med fokus på användaren finns flera tekniska egenskaper som förbättrar arbetsmiljön.

Varianter

Wexiödisk

WD-6 med huvlyft

WD-6 med automatisk huvlyft är vår driftsäkra huvdiskmaskin lämplig för det lilla och medelstora diskrummet. Med fokus på användaren finns flera tekniska egenskaper som förbättrar arbetsmiljön.

Varianter

Wexiödisk

WD-7

WD-7 är en driftsäker huvdiskmaskin framtagen för det medelstora diskrummet. Kan användas för grovdisk såväl som normaldisk, med ett enkelt handgrepp ändrar du spoltryck. Tre programval för snabb, mellan och lång disktid. Fri inmatningshöjd på 500 mm och invändig bredd på 610 mm möjliggör diskning bakplåtar, brödbackar, skrymmande kärl, GN-kantiner etc.

Varianter

Wexiödisk

WD-7 med huvlyft

WD-7 är en driftsäker huvdiskmaskin framtagen för det medelstora diskrummet. Försedd med automatisk huvlyft. Kan användas för grovdisk såväl som normaldisk, med ett enkelt handgrepp ändrar du spoltryck. Tre programval för snabb, mellan och lång disktid. Fri inmatningshöjd på 500 mm och invändig bredd på 610 mm möjliggör diskning bakplåtar, brödbackar, skrymmande kärl, GN-kantiner etc.

Varianter

Wexiödisk

Överläggsgaller

Överläggsgaller för 50-korg.