Restaurangutrustning till bra pris

Vi tillhandahåller restaurangutrustning från erkända tillverkare. Här finns tillfälliga kampanjer på artiklar vi har lite för många av på lager. Artiklarna här är en del av vårt ordinarie sortiment och kampanjerna är i regel tidsbegränsade. Vid köp av kampanjartiklar gäller ordinarie köpvillkor.

Taylor

C708 - luftkyld

C708 är en favorit bland verksamheter som fokuserar på mjukglassförsäljning och har hög efterfrågan. C708 AC är luftkyld och har kapacitet att göra 426 glassar per timme. Pastöriseringssystemet innebär att djuprengöring enbart behöver göras en gång per månad. I både auto- och standbyläge hålls mixen under fem grader. Lampor varnar när glassmix behöver adderas och maskinen försätts i standbyläge om mixen tar slut för att förhindra skador. Via touchdisplayen får operatören information om temperaturer och viskositet, och maskinen kan ställas in på olika språk.

Varianter

Taylor

C708 - vattenkyld

C708 är en favorit bland verksamheter som fokuserar på mjukglassförsäljning och har hög efterfrågan. C708 WC är vattenkyld och har kapacitet att göra 426 glassar per timme. Pastöriseringssystemet innebär att djuprengöring enbart behöver göras en gång per månad. I både auto- och standbyläge hålls mixen under fem grader. Lampor varnar när glassmix behöver adderas och maskinen försätts i standbyläge om mixen tar slut för att förhindra skador. Via touchdisplayen får operatören information om temperaturer och viskositet, och maskinen kan ställas in på olika språk.

Varianter