Sök produkt:

Historia

Restaurangutrustning AB grundades i Örebro 1983 av Lars Löfgren och har sedan dess levererat utrustning till både storkök, fastfoodrestauranger och offentliga kunder. Företaget har sedan starten haft som mål att leverera anpassade kökslösningar som passar kundernas behov. Efter hand har företaget växt och antalet anställda ökat men huvudkontoret ligger kvar i Örebro, lokalkontor finns även i Uppsala Göteborg och Stockholm.

År 2007 lanserade Restaurangutrustning sitt egna varumärke Perima som blivit en succé! Målet med Perima är att erbjuda kunderna ett alternativ av bra kvalitet till rätt pris. Fortfarande erbjuds de kända varumärkena, men om kunden vill ha ett bra alternativ till lägre pris finns oftast en Perima produkt att tillgå. Perima-sortimentet har växt succesivt och idag finns ett 100-tal produkter i sortimentet.
Restaurangutrustning är både ISO14001(miljö) och ISO9001 (kvalitet) certifierade.

Trots att Restaurangutrustning AB utvecklats genom åren har Lasse Löfgrens motto att ”leverera kundanpassade lösningar” bestått som en grundpelare bland alla medarbetare. Familjekänslan lever vidare och har tillsammans med våra trogna kunder givit företaget dess stora framgång.